Snart är det påsk!

Och arbetsveckan är kortare!! Häärligt!! Har börjat jobba heltid den här veckan och det passar ju att börja med 4 dagar och sen en helg på 4 dagar.

Är väl inte riktigt i fas men det känns som det går åt rätt håll. Har aldrig "gillat" att behöva oroa mig för ekonomin (vem gör det??) och har märkt att det tar på krafterna. Ja ja, det ska nog bli ordning med det med så småning om.

Helgen som gick förgylldes förutom handboll och fotboll med en tjejträff hos Lena, som flyttat till ny lägenhet. Fick gjort ett litet kort till henne i lördags som överlämnades tillsammans med ett knippe tulpaner.

Lena1

Fick ju de senaste hÄnglarna med posten i slutet på förra veckan och var tvungen att testa. *L*

Kommande kvällarna skall ägnas åt tvätt och packning åt Robin som ska till Danmark på handbollscup på torsdag. Själva följer vi efter på fredag. Blir en dagstur till Fredrikshavn tillsammans med 9 andra föräldrar och ett syskon, för att heja fram grabbarna. Ska bli skoj. Har beställt sol och vindstilla för bekväm överresa! *L* Håll tummarna för det!!

För övrigt blir det en lugn påsk, det ska ätas god mat och målas ägg P?sk1 och så har vi sista träningsmatchen med våra fotbollskillar på påskdagen.
 
Nä, nu ska jag glutta en stund på tv innan det är dags att lägga huvudet på kudden och stänga de gröna!

KrAM på er alla och en GLAD PÅSK!!  //Anneli

Kommentarer
Postat av: Erica

Vad skönt att du är på bättringsvägen :0) Kan tänka mig att Lena blev glad för kortet, det är jätte fint. Ha en härlig Påsk! Kram Erica

Postat av: Annika

Vilket mysigt kort, som säkert blev uppskattat precis som tulpanerna. Dom är söta, dom nya stämplarna.
Ha en trevlig resa på fredag även om det bara är för dagen...kramen Annika

2007-04-05 @ 08:35:34
URL: http://mellbina68a.blogg.se
Postat av: malin

vilket fint kort - hoppas lena blev glad! är det möjligtvis Lena som tidigare bodde på samma gård som mina svärföräldrar...? *ler* det låter som att du har en skön påsk framför dig - med massor kul att göra! *kram*

2007-04-05 @ 08:46:23
URL: http://mallafors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback