Måndag igen!

Ja, då var det måndag igen då. Men idag har jag inte så ont av det för helgen har varit hur bra som helst.

Först lördagen när vi fick röjt och gjort i ordning källaren och sen den efterlängtade "Paperdolls-söndagen". Premiär för mig, bland alla dessa härliga och givmilda tjejer. Nada problemos om man vill låna nåt eller behöver hjälp! Tusen tack allihop för en rolig dag!! Och vad roligt med ett bekant ansikte, Tina, bland alla nya. Ni kan ju bara föreställa er hur roligt vi har när folk kommer från Trollhättan, Tjörn och Kungsbacka (tror jag) för att träffas och scrappa ihop på "Hising Island". Var väl inte den mest effektiva men fick iaf ihop två "alster", min familj på den ena som ni ser här under ochen med min bror och hans tjej på den andra och den är scrapliftad av Annika.
Grattis Annika som vann tävlingen!!! *kram*

Fick göra ett litet break mitt  i allt scrappande och bege mig ner till Lundbystrand för att kolla när äldste sonen Robin spelade handbollsmatch. Grabbarna mötte ett starkt startande Nödinge, och låg som mest under med 6 mål. Men i andra halvlek kom dom igen och segade sig ikapp till 18-18. Bra jobbat!!!

Idag är jag hemma med yngste sonen Jesper som vaknade imorse med lite feber och kände sig hängig. Ska sätta mig och kontera lite fakturor och kanske blir det en sväng till jobbet i eftermiddag för att ta igen förlorad tid.


Mina grabbar

Vi firade Urban's 39-årsdag under vår semester på Gran Canaria förra året.


Tack än en gång alla Paperdolls!! Och ha en bra start på veckan!!

krAMar Anneli

Duktiga oss - vilken härlig dag!!

Ja nu har ju röjar-dagen ägt rum. Hela fam. K-M hjälptes åt med källaren som Gud glömde!  Vet inte riktigt hur det "bara" blev så rörigt där nere??? Blev en sväng till tippen med hela bagaget plus en släpkärra full med gammalt bröte. Ungarna tyckte att det var riktigt kul att sortera allt skräp ute på Bulycke Återvinningscentral.Tänk om vi hade fått betalt per kg för allt vi slängde idag, då hade vi varit rika. *L*
 Vi har varit såååå duktiga idag och jag är såååå nöjd!!

Kolla vad som hände efter att vi röjt ut allt och sen städat:
 (Av förklarliga skäl finns det inga före-bilder, för ni hade dött
om ni sett röran där nere) *L*.

170751-12

Min efterlängtade hörna för scrapbooking och pärlor blev verklighet. *L*


170751-13

Med hjälp av min underbara sambo, blev det så här bra. Han tyckte att jag
behövde lite musik där nere i källaren.


170751-14

Jag tutade iväg till Ikea efter städningen och fyndade. Köpte denna underbara
redskapsstång (för köket), allt till nästan halva priset, eftersom det var
utgående varor!!! Bra va?!!


170751-15
 
Och den gamla anslagstavlan fick jag av Jeppe! Här med några av mina
egentillverkade halsband.

Nej, nu är det dags att hoppa i säng så man orkar med allt roligt som händer imorgon. Första fotbollsträningen med grabbarna, Paperdolls och slutligen handbollsmatch för Robin *go Warta*

Natti natti-krAMar!!

Äntligen fredag!!!

Ja så var det ju äntligen fredag igen. Blev en och en halv timma övertid idag *pust* , men det var det värt för jag fick gjort så mycket nytta som jag inte hunnit med under dagen. Alltid lugnare efter 17-tiden för då ringer det inte så mycket. Nu börjar vi äntligen få ordning på terminalservrar och årsbokslut och kan starta upp med januarimånad. Men ligger ju 3 veckor efter med all registrering, så det finns att göra. Plockade med mig 3 veckors fakturor hem, så blir det nån tid över ska det konteras så det står härliga till i helgen.
Fick även rusat iväg en sväng på lunchen och köpt en liten present till ett par kompisars nyfödde son och hoppsan!! en liten grej till mig själv oxå *L*. Tur att köpcentrat 421 ligger tvärs över gatan vid jobbet.

Gårdagkvällen tillbringade 3/4 av familjen på Scandinavium och såg Frölunda piska upp Skellefteå med 5-2. Gött!! Hoppas dom håller sig ovanför det förhatliga strecket resten av grundserien. Den sista 1/4 tränade handboll.

Men ikväll är det samling vid pumpen. Äldste sonen hämtas precis från handbollträningen och sen ska vi mysa med godis och lite Let's Dance på tv.

Imorgon är det röjardag här hemma. Ska försöka hyra en släpkärra och få rensat ut en massa skit ur källaren. Räcker nog inte med en sväng för att tömma allt som man samlat på sig. Så är det nån som skulle vilja ha 4 gamla högtalare eller kanske kläder sen gengasens tid, så hojta bara till *L*. Är nämligen en samlare av stora mått som alltid tror att saker kan vara "bra att ha" eller komma till användning igen. Jag är en "groda utan ben"...... alltså lika med hopplös!!

Precis som alla andra ser jag fram emot Paperdolls på söndag, ska försöka klämma in det mellan fotbollsträning på förmiddagen och handbollsmatch för sonen på kvällen. Men som sagt...allt går bara man vill....oftast *L*.

Ha en skön helg!! / Anneli

Barbequekväll!

Äntligen har jag lyckats!! *L*  Vet inte om själva bilderna är så lyckade, är ju nybörjare men jag har iaf lyckats scanna och sätta ihop mina LO's och nu äntligen få med dom på bloggen. Är inte nån höjdare på det här med journaling men ska väl med lite erfarenhet bli bättre.

TACK ANNIKA!! För att du hjälpte mig komma igång, för inspiration och material till bilden "Mitt hjärta".

TACK MALIN H!! Härligt med egen support som ställer upp under dygnets alla timmar! *L* Hade inte fått ordning på Photoshop utan henne!!

Så här kommer nu några av mina första LO:er, som alla är från vår semester sommaren -06, på Bahia Feliz, Gran Canaria. En underbar vecka med sol och bad i mängder. Temperaturen steg för varje dag vi var där.

Gjorde ett försök att få alla bilderna under varandra i samma inlägg, men det lyckades inget vidare. Ännu en sak att lära sig. Hur var det nu med gamla hundar.....?

KrAMar Anneli


Barbequekväll!

Vår andra kväll var vi på Barbequeafton på Coco Loco bar. Underbart!!...men va mätta vi blev.

Skål!

Skål!
En härlig kväll med god mat och dryck!! Vi åt faktiskt kinamat! *L*

Mums!!!

Mums!!!
Inte bara härliga att se på, dom smakade gott oxå! *L*

Mitt hjärta!

170751-7
På "vår" uteplats med nåt gott att dricka, första kvällen på Hotell Monte Feliz.

Badpojkar

Badpojkar
Mina badbojkar. Jeppe ser lite fundersam ut, annars var det idel glada miner under dagen.

Jag provade att dyka i hotellets pool. "Görsköj"!

Jag provade att dyka i hotellets pool. "Görsköj"!

Sicken dag!

Ja, det här var ingen höjdardag. Inte alls i form kände jag. Hatar ju tisdagar i normala fall för att dom är så himla sega och tråkiga. Måndagar går an på nåt sätt, man kommer tillbaks till jobbet efter helgen, "tjötar" lite med alla och sen hugger man tag i jobbet och dagen liksom bara flyter på......men tisdagar.....usch.  Och just den här tisdagen visade sig bli värre än vanligt. Vill bara spy på leverantörs- och kundreskontra och jobbiga kunder idag! Dessutom har vi bytt terminalserver idag och där var det inte många rätt innan dom fick ordning på det mest akuta.

Sen kommer man hem, aningens gladare för att arbetsdagen äntligen är över och ska försöka få lite ordning på bloggen och har en förhoppning om att kanske ev. lyckas publicera den första LO:en. Men det sket sig med dunder och brak! Tycker ju att jag är ganska slängd i engelska men att lyckas sammanfoga de två inscannade bilderna till en i Photoshop...på ENGELSKA.....gick bara inte. Så nu sitter man här arg som ett bi och funderar över "vaffö" data-engelska är så jädra krångligt!!

Ja ja, det ska väl ge sig!! Får väl lägga in en fjäskattack åt det "Helierska" hållet!! *L*

Härligt med onsdag imorgon och redan halvtid i arb.veckan.
Nu är det utförsbacke mot helgen!! *tjohooo*

Ha de godis!! / krAMar Anneli

Fam. K-M på Gran Canaria 2006

Fam. K-M på Gran Canaria 2006

Underbara helg!

Eller nja.....vädret har ju inte direkt varit underbart. Snö som övergick i slask och sen försvann helt i allt regnande. Men ledig är det underbart att vara iaf.!!!!

Startade dagen med att köra Robin till handbollsträningen, så sovmorgonen ute blev. Sen bar det av in till stora staden på shoppingtur med Annika. Hann med tre olika butiker där vi frossade i scrapmaterial. Sen blev det en snabbtur till Backaplan där det inhandlades vinterstövlar (???) till Jeppe.  Som grädde på moset blev det några timmars scrappande och tedrickande hos Annika, där vi även fick startat upp en blogg till henne... oxå *L*.

Imorgon bär det av till Älvängen, där jag är uppväxt, för att kolla på Robin när han spelar handbollsmatch. Hoppas kunna locka ner några gamla kompisar till hallen för en snabbträff.

Ha en fortsatt skön helg, för det tänker jag ha!! *L*  /Anneli

Datorfamilj!

Undrar just hur mycket socialt umgänge det blir här hemma nu?! *L* Har precis kopplat in och upp vår 4:e dator. Ja nu har vi faktiskt en var och den senaste blev MIN!! Så nu behöver jag inte slåss med nån för att få lite egen datortid. Ska bara installera MIN scanner och förhoppningsvis få lite guidning av Malin i Photoshop så kanske det kan bli ordning på den här sidan oxå.

Blev en kortis för jag måste rusa!

Må så gott!! /Anneli

Premiär!

Jaha, då har man gått och blivit med blogg då. Inspirerad av ett gäng tjejer som är kompisar till en kompis till mig. Detta kompisgäng är allihop "scrapbook-tjejer" och gissa om man blir inspirerad av dom.  Har ganska nyligen blivit biten av denna hobby. Till saken hör att dom har en egen "förening" och dom träffas en gång i månaden och scrappar ihop och nu ska jag för första gången tillbringa en söndag tillsammans med dom, vilket jag ser fram emot.

För övrigt är jag sambo med världens goaste man och vi har två grabbar (läs huliganer) ihop och vi bor i Göteborg. Kan väl tillägga att vi är idrottsidioter allihop på ett eller annat sätt. Är väl främst fotboll och handboll som gäller men är väl inte fullt lika intresserad av boxing och motorsport.

Ska försöka återkomma till bloggandet med jämna mellanrum men har mycket annat som tar tid, bl.a. den nämnda idrotten och vår lunchrestaurang med catering-verksamhet som vi äger ihop med min barndomskompis och hennes man. Så det är inte alltid tiden räcker till!!

Ha de godis! /Anneli

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!