Nu är det väl äntligen vår!?

Sicken vecka det har varit! Underbart med sol och lite värme. Nu är det väl äntligen våren som är i antågande?!!

Har ju jobbat halvtid, 8-12, den här veckan så jag har försökt att få lite frisk luft och sol på eftermiddagarna.
Inte helt lätt det där med att jobba halvtid när man varit sjukskriven i en månad. Finns massor att göra, fast på kortare tid. Det går ju inte riktigt ihop det där. Men det är bara att bita ihop och göra så gott man kan. Killarna här på jobbet har varit som extrapappor allihop och sett till att jag kilat hem kl. 12 fastän jag sagt "jag ska bara göra färdigt". Har ju haft mars månads kassaredovisning att reda ut, betalningar kontant och med kort och alla kvitton att pussla ihop. Inte helt lätt och ganska tidsödande och dessutom 3 olika excel-mallar som ska fyllas i för varje dag. Phuuu!!

Lite pyssel och då menar jag väldigt lite!! Men ett kort till min "svägerska" Bella som fyllde år igår, har det iaf blivit.  Var på ledarträff i Warta mellan 18-20 igår och sen bar det av hemåt i en himla fart för att fixa lite överraskningsfika för henne eftersom hon jobbade till 20 igår. Tror att vi överraskade henne rejält!! *L* Tusen tack mamma för att du fixade och donade med tårta och presenten från oss alla. Du är underbar, en klippa i alla väder!!

Nä nu är väl min lilla korta "fikarast" slut och det är dags att återvända till nödvändigheterna.

Ser fram emot en lunchdate med min sambo idag. Har ju inte kunnat luncha ihop tidigare pga jobb och arb.tider, så det gäller att passa på. *L*

Här är kortet till Bella:

Framsida:
Bella1

Insida:

 Bella2

Ha en härlig mässhelg!! / krAM Anneli

Veckan som försvann!

Ja då var det fredag igen! Fattar inte nåt!!! Som vanligt!! *L* Varit hemma sjukskriven den här veckan oxå och då brukar tiden verkligen gå långsamt, men icke sa Nicke! Nästa vecka är det halvtid som gäller. Hoppas verkligen jag fixar det.
Har varit på jobbet en sväng på eftermiddagen och pratat och fikat med jobbarkompisarna. Kändes skönt. Är ju "kontorissa" på en byggvarufirma och det finns bara en person till av kvinnligt kön och resten är "gubbar", men det var så härligt att träffa alla igen efter en månads frånvaro.

Hade lite tid över idag och satt och kollade runt lite på nätet. Kolla här sicken skojig
sida jag hittade!! Jag laddade upp en bild på mig själv, för övrigt den jag har här på bloggen, och så plockade dom fram alternativ på kändisar man är lik! Kolla här: *S*



Ja, inte vet jag?? Tycker inte jag är lik nån av dom. Hade varit skoj att få veta vad ni tycker!! Skriv gärna en kommentar! *snääälla*

Inte mycket pysslat direkt men fått gjort ett kort till en vän som fyller år imorgon. Jag hoppas att hon fick det med posten idag! Sen låg det ett kort i lådan när jag kom hem från fikat med jobbarkompisarna och det värmde. Tack!

Gjort!                                 Fått!
    

Nä nu får det vara bra. Gräsänka som man är ikväll, när gubben är med jobbet och discobowlar, så får jag se till att det blir mat på bordet.  Jag?....laga mat! *S* Nej, ni som känner mig vet att det inte är jag som står för dom fiolerna här hemma......alltså är det dags att åka till Burger King och shoppa! Grabbarna fick välja!

Ha nu en oooootroligt skön fredagkväll!!

krAMar Anneli

Inte så med som jag trodde!!

Efter en helt ok helg, har mått ganska bra och känt mig hyfsat pigg, så trodde jag att jag var redo för jobb imorse. Men.....det tyckte inte min kropp. Blev helt färdig när jag klev upp och huvudet bankade. Inte lätt att förklara, för jag förstår inte riktigt själv??!! Så imorgon står det nytt läkarbesök på schemat, får se om jag lyckas förklara då.

Var iaf en uppiggande Paperdollsträff igår. Sååå efterlängtad och välbehövlig. Tack alla goa tjejer!! Härligt att få träffa er, scrappa, fika, äta och tjöta. 
Paperdolls firade 1 år på träffen igår och jag tyckte att Malin H sa att jag var den nyaste medlemmen! Hade ett lotteri och gissa vem som vann???? JAG!! Jippi!!!! Jag som aldrig vinner nåt!  Var iväg en sväng för Robin spelade handbollsmatch och när jag kom tillbaks så hängde vinsten på min plats!!! *L* Kolla här så mycket fint det fanns i påsen som Malin H hade fixat:

Vinst

Och goa Tina!!! Tusen tack för knapparna! För att du orkade plocka ihop lite blandat och släpa med dig!!! Du är en pärla!

Fick gjort mitt allra första egenhändigt gjorda kort! Nåja, kanske inte helt egenhändigt då Malin H höll minikurs och hade gett oss ett kit var. Har inte fått till någon rubrik ännu då jag inte vet vem mottagaren blir ännu. Men så här blev det iaf.:

F?rsta kortet

Sen så hade vi en scraputmaning oxå. Tycker att den blev lite tom! Kanske inte är färdig med den. *L*

min familj

En liten synpunkt dock. Måste hålla med Malin F om att det vora kul att få en liten kommentar från de som besöker bloggen, utan att "ge sig till känna". Skoj att veta vilka som är här på besök och inte bara blir en siffra i statistiken.

Nä nu får det räcka för idag! Ha nu en bra start på veckan allihop! // krAMar i mängder!!


Äääääntligen med i matchen igen!!!

Efter 3 veckors sjukdom och sjukskrivning är man äntligen med i matchen igen! Känns hääärligt!  Tror nog aldrig jag varit så här däckad pga en förkylningsinfluensa. Sen har det ju varit mycket annat som påverkat oxå så klart. Kan lugnt konstatera att det varit för mycket på samma gång. Urbans mamma fick en pace-maker inopererad förra veckan. Tror inte att nån av oss hade en susning om att hon hade hjärtproblem, inte ens hon själv. Jag var och hämtatde hem henne från Sahlgrenska i torsdags och hon såg några kilo lättare ut men ändå pigg. Skönt!

Sen har lilleman haft problem med sin mage till och från i några veckors tid, så det blev en sväng till läkaren för provtagning i onsdags, för att utesluta infektioner eller bakterier. Tror att han påverkats av allt som hänt det sista och varit lite omedvetet orolig. Men det ser ut att lösa sig nu med. Så nu är det bara uppåt och framåt som gäller!! *L*

Fick pysslat lite igår. Roligt!! Fick satt ihop en LO av gamla kort, från 2002, då vi var i Köpenhamn över en helg tillsammans med 2 andra par. Och som ni ser på korten så får man inte roligare än man gör sig! Urban och jag var inne i en affär där dom sålde mycket stickat. Och nej, vi köpte inte mössorna!! *L*

Kopenhamn

Tror att "friskhet" går att mäta i pysselork, iaf för min del.  *L* Imorgon är det Paperdolls igen. Ska bli skoj!!

På tal om med i matchen......"Våra" killar, alltså Wartas P93:or spelade match mot Nödinge idag och då var vi verkligen med i matchen, särskilt kul efter som det blåste så och i motvinden i andra halvlek lyckades vi peta in 5 bollar. Vinst med 6-0. Bra jobbat!!

Ja det här inlägget började jag med för ca 6 timmar sedan. Inte så att det tagit mig 6 timmar att författa det här!!! men bloggen strular ju som sagt och jag har fått vänta på uppladdningen av bilden och även försökt ladda upp många gånger, men som sagt: trägen vinner!!! *L*

Ha fortsatt trevlig helg!! och ha de godis!! // krAM Anneli


Bra medicin!

Mycket vila och lite pyssel på det, de e medicinen för mig. *L* Hade ju vissa hälsoproblem här hemma förra veckan, som inte helt velat ge med sig. Jag och Jeppe är fortfarande inte helt ok. Jag var hos vår företagsläkare igår och är sjukskriven veckan ut. Känns som det går åt rätt håll då man inte längre behöver tillbringa 24 av dygnets timmar i horisontalt läge.

Orkade t.o.m pyssla lite igår. Fick satt ihop 2 st kompis-alster!

Det första är på
Annika. Kortet är taget 2004. Tycker att det är underbart.
Synd att det inte syns bättre hur fint bokstäverna skimmrar av mitt nyinköpta
glitter, från Arkivets monter på mässan. Tack för tipset Malin H.
En nyhet till för mig, provade att sy i papper som ni ser på småbitarna längst ner.

Annika

Sen en liten "tags-bok". Ska försöka få "slängt" den på brevlådan idag och håller tummarna för att hon inte hinner se den här innan. *L*
Har scrapliftat den fina versen av Malin H. Vet att jag hört och sett den förut, men vet inte vart den kommer ifrån.

Bok1Bok2Bok3

Dags för en stooor varm kopp te och lite vila här!

Ha de godis allihop! /krAM

Bingo!!!

Där satt den!! Vi har lyckats med bedriften att vara sjuka allihop samtidigt, tror inte det hänt förut?!
Jag trodde ju att jag var på väg att bli frisk i onsdags och med lite hjälp av mr. Ipren så skulle jag fixa att jobba torsdagen. Bara att glömma!! Det blev 9 timmar på Östras akut för mig igår. Influensa och astma på det och dessutom infektion på revbenen??? Visste jag inte ens att man kunde få.

Tror att gårdagen går till historien som en av mina sämsta dagar. Urban har jobbat i två dagar med frossa och 39-40 graders feber, starkt men kanske inte helt bra, men vad gör man som egen företagare och utan val.
Igår morse ringde svärmor och frågade om jag kunde köra henne till akuten men vi kom överens om att det inte var bra om jag smittade henne med alla våra "basilusker".  Slutade med att hon blev inlagd på sjukhus igår med nåt hjärtproblem, dessutom var det hennes födelsedag igår, 65-årsdag. Kul att tillbringa den på sjukhus.
Båda barnen sjuka och precis när jag skulle ge mig av till akuten så kräktes Jeppe!!!*jippi* Väl nere på Backa Läkarhus så började bilen krångla, tror att den mått mindre bra av att stå still sen i lördags i detta fuktiga väder.  Då det var 3 timmars väntan på att bli inskriven på Läkarhuset styrde jag istället kosan mot Östra och 9 lååånga timmar där.
Japp, så nu kan det bara bli bättre!!! *L*

Nån mer än jag som upplevt problem med bloggen? I onsdags var min blogg helt blank och nyss upptäckte jag att alla mina länkar är borta. Ser att dom finns på redigeringssidan men kan inte se dom här på bloggen. Hoppas att dom kanske dyker upp i samband med publiceringen av detta inlägg.
Tack förresten alla goa tjejer för uppmuntrande inlägg!!   Tumme upp

Ha en go fredag och njut av den stundande helgen och mässan! *L*

krAM Anneli