Äntligen är den här.....semestern!!! *L*

Ja jösses, va tiden springer iväg. Upptäckte att jag inte bloggat på drygt 1,5 vecka.  Har hänt en del roligt sen sist kan jag säga. Har inte heller hunnit med den vanliga bloggrundan på länge och inte heller läst de kommentarer jag själv fått!!
Gissa om jag blev glad när jag precis slog ner ändan framför skärmen för att kika runt lite och göra ett nytt inlägg??!! Jag har blivit "taggad"!!! Tack för det
Malin H!!!! Känns så kul och inspirerande att bli uppmärksammad. Måste ju tacka alla Dollsen för det. Utan våra träffar och alla era uppmuntrande ord och goda råd hade man nog inte kommit nån vart i "scrapträsket"!!

Tagges

Och just därför vill jag "tagga" denna tjej, som tog mig med på min allra första Paperdollsträff. Glad att du ändrade uppfattning ang. diverse pyssel!!! *S*
Jag vill även "tagga" denna tjej, för att hon alltid är så pigg och glad oavsett strul på jobbet och sena jobbnätter!!

Ja, vad har då hänt för övrigt sen sist?? Här kommer en kort sammanfattning i ord och bilder:

Robin har spelat Partille Cup i handboll, eller rättare sagt regnhandboll. Han kom hem en dag och hans träningsväska var så blöt att det gick att vrida vatten ur allt som låg i och dessutom droppade det om väskan. På själva resultatfronten gick det inte fullt lika bra.

 

Förra veckan kändes seg som tuggummi, för det var mina 5 sista arb.dagar. Men nu är den äntligen här....den efterlängtade semestern. Har ju redan förbrukat 3 dagar, men många återstår då jag ska ha 4 veckor.

I fredags efter att jag slutade jobbet bar det av till Centralstationen för att hämta
min chattkompis Netta    och hennes två barn, Denice och Robin, som kom med tåget ändå från Sundsvall, för att hälsa på oss. Vi startade vistelsen med sol och en underbar grillkväll. Efter det har vi inte kunnat visa dom Göteborg från sin allra bästa sida då vädrets makter inte riktigt varit på vår sida, men vi har gjort mycket kul ändå. Lördagen blev en shoppingdag, vi gjorde Freeport och Kungsmässan i Kungsbacka osäkert hela dagen och sen avslutade vi kvällen med en discobowling nere vid Eriksberg.

     

Hela söndagen tillbringade vi på Liseberg. Netta och jag tog spårvagnen in, dels för att det var kul och även för att kunna ta en cider och öl, eller två!! och Urban trasporterade alla barnen i bil. Det blev en heldag och vi var hemma först strax före kl. 22 då vi alla var ganska möra!
       

Måndag och tisdag har det varit mer shopping, en tur till Backaplan, ett besök på Bräckboden i Kungälv (mums) och igår tillbringade Robin, Jesper och Robin 5 timmar på Lek och Buslandet. Kan säga att det var 3 rödmosiga och varma grabbar vi hämtade nere vid Backaplan vid 19-snåret! *L*

Idag har dom tyvärr rest hem och stackarna har 8 timmars tågresa som ska genomlidas innan dom är hemma i Norrland igen. Det har varit så skoj att ha ER här!! Längtar tills vi ses igen i höst, Netta! *S*

Urban jobbar sin sista vecka nu och sen bär det av med husvagnen mot Södra Näs, Varberg. Det ska bli så skönt att komma från väggarna ett tag. Dessutom fyller en viss herre i familjen 40 år nästa vecka *L*. Vad köper man till en som önskar sig lugn och ro i födelsedagspresent?? *S*

Nä, nu ska jag fortsätta fira semester!! 

SommarkrAMar i mängder till er alla!!  


Nu är jag sååå j#¤%a trött......

.....på sjukdomar och regn!! Var kommer allt vatten ifrån??? Nu kan det snart inte finnas mer!!! Tycker synd om alla er som redan "förbrukat" några veckor av er semester.
Sen tycker jag lite synd om mig själv oxå (om jag får vara lite gnällig??). Var ju hemma sjuk ett antal dagar förra veckan. Halsont och feber! Och tyckte nog att det var nog efter det!! Men icke sa Nicke. Har nog lyckats med bedriften att dra på mig nån jäkla magbacill!! I torsdags var jag iväg med min jobbarkompis och hans mamma, som var på besök, för att äta lunch. Det var ju tacobuffé och jag äääälskar ju tacos. I fredags morse älskade jag inte tacos fullt lika mycket kan jag meddela. Ska inte gå in på några detaljer men min mage är inte kompis med mig just nu om jag uttrycker mig så. Trots blåbärssoppa, Imodeum och några vätske-och salttabletter så strejkar magen. Det positiva med det hela måste ju dock vara att jag bara måste minska några gram i vikt!!! *L*

Veckan för övrigt har flutit på i en skön takt. I tisdags var jag på Ullevi tillsammans med mina två goa vänner, Ikka och Mona, för att kolla in Blåvitt mot Helsingborg. Resultatet var lika tråkigt som Ullevis gräs! 0-0. Vi "värmde upp" med fika på Fröken Olsson och det var ju betydligt trevligare. I och med detta missade jag kalaset för barnens kusiner men Urban och barnen fick representera familjen.
Fick gjort två kort till dom på måndagskvällen med en liten ficka på insidan att stoppa några slantar i.

Resultat: 
 

I torsdags när jag kom hem från jobbet låg det här i min låda:   Kul att kunna glädja dig Maria, och tusen tack för allt roligt som låg i kuvertet tillsammans med det gulliga kortet!! Ser fram emot att se vad du gör med de stämplade motiven *L*!

På kvällen var Annika här på en liten pysselfika. Jag hade svårt att komma igång medans Annika fick till ett jättefint kort. Som vanligt tjötade jag mer än jag pysslade *L*. Hade en del att prata om då det var ett tag sen.
Påbörjade en LO på mig och Urban som inte blev riktigt klar, men det fick jag lagt sista handen vid idag. Den blev inte helt ok i scanningen då alla knappar gör att det blir mycket skuggor. Dessutom har det blivit en LO på Ikka och Tapio och deras midsommarbröllop samt en på Urban då han tränar fotboll.

Bröllopsklara

Ikka o Tapio

Bollkoll

Nä nu är det dags att krypa till sägs och lyssna på min "magge" och dess alla bubblande läten.

Med förhoppning om mer sol (och en friskare mage)!!

krAM Anneli

2 veckor kvar till semester!

Ja nu är det bara 9,5 arb.dagar kvar och sen hägrar den efterlängtade semestern.  Kan ju säga att jag inte direkt är ledsen över att behöva jobba just nu. Tycker synd om alla som redan haft 1 eller 2 veckors semester....i det här vädret!!

Förra veckan var ju ingen höjdare för mig. Veckan startade bra men redan på tisdag kände jag att nåt inte stämde. Fick jätteont i halsen på förmiddagen och sen blev det bara värre och värre. När kl. var 14.30 gav jag upp och åkte hem och lade mig. Feber och halsont resten av veckan. Men nu är man tillbaks på jobbet igen.  Mellan febertoppar, heta koppar med te och halstabletter har jag dock fått "skapat" lite grann.
Det har blivit 4 st. layouter med tema födelsedagar och skolavslutning.

Först en LO från Robins födelsedag, sen Jeppes och sen 2 st från skolavslutningsdagen.

Grattis Robin

Jeppe 10

Skolavslutning

Minigolf

Förra veckan speglades annars mest av ett regnigt Partille Cup i handboll. Man är ju lyckligt lottad att ha nära hem efter cupdagens slut och då tänker jag främst på alla våta tillhörigheter man har fått ta hand om. Sänder en tanke till alla stackare som bott i skolsalar runt om i Gbg tillsammans med alla sina våta kläder. Har nog varit en och annan som snällt fått dra på sig vått matchställ och våta skor de senaste dagarna.

Robin och hans lag HP Warta kom tyvärr inte längre än till 1/16-delsfinalen i B-slutspelet och där blev det respass ur cupen efter tufft motstånd av ett tyskt lag.

Igår blev det en liten sväng ner till Frillesås över dagen för att hälsa på Mats och Berit. Vi tog en liten promenad längs med strandpromenaden och snacka om att det blåste!!! Hua!!

Nä, nu är lunchrasten slut och det är dags att hugga tag i livet igen!!

Ha de godis!! / krAM Anneli





En vecka närmare semester!

Ja då har ytterligare en vecka passerat. Har gnällt hela veckan över hur långt det är kvar till semestern, men så är man då en vecka närmare ledigheten.

Har väl inte inte hänt så mycket kvällstid gångna veckan då det ju är lite uppehåll i fotbollen nu och en månad framåt. Skönt att inte ha några tider att passa ett tag framöver. Vi tränar ju så tidigt som kl. 17 ibland och då blir det lite stressigt att hinna då jag slutar 16.30. Men som sagt, det mesta går bara man vill. Det är ju sista säsongen vi har laget, så efter Citroen Cup, som går helgen för jul, så blir det mer fritid för mig. Undrar vad man ska hitta på då?? *L*

I torsdags em var jag på "besök" hos min frissa Petra. Blev väl aningens mer sommarblond än vad jag hade tänkt mig, men jag överlever nog.

I fredags kväll mös vi. Urban hade köpt med sig räkor och kräftor hem. Och jisses så gott det var!! Men nu luktar det inget vidare ute i kompostpåsen. Tur att dom kommer och tömmer den imorgon. *L*

Igår tillbringade vi hela dagen utomhus. Revelj 7.30 för att infinna oss kl. 9.15 uppe på Forsvallen i Skepplanda där 2007 års upplaga av Korpcupen gick av stapeln. Urban blev inbjuden, av brudgummen på bröllopsfesten på midsommar, att vara med och spela. Vi trodde väl att det skulle bli ett par matcher och sen kunde vi åka hem och ha en lugn eftermiddag, men icke sa Nicke! Här spelades det, och vinst efter vinst radades upp. Slutligen hade laget "hamnat" i final och gissa vilka som stod som segrare när matchen var slut? Jo, våra gubbar!! *L*

Här är gänget: (Urban står längst upp till vänster)

image183

Kan säga att vi hade en helt underbar dag, och det kom endast några små fjuttiga regndroppar. Såg ut som ett stoppljus i "fejjan" när vi kom hem.

Eller ja, hem och hem. Var bara en mellanlandning hemma. Fräschade till mig och bytte kläder, packade ner lite goa grejer att dricka och sen bar det av till Annika H för dammiddag. Go mat och dryck och goa tjejer som sällskap. Inte fel alls!

          

 

När klockan närmade sig midnatt fick jag och Anna-Karin ett ryck, här vilade inga ledsamheter, dansskorna på. Jörgen var snäll och körde in oss till stan. Det blev en sväng till Farrellis först (där vi slöt upp med några killkompisar) och sen gled vi ner i källaren till Glow. Några timmars tjöt och dans och ganska många cider senare så hämtade Urban upp oss och såg till att vi kom hem säkert. Då hade klockan passerat 04.30! Hua!! Idag har jag insett att jag är för gammal för att vara ute och "slarva" så sent!!  Mindre pigg idag. Men trots det blev det en sväng runt Göteborg för att kolla in utbudet på en ny, eller rättare sagt nyare bil. Våran gamla "Bettan har gått drygt 38000 mil. Skulle den gå i sönder nu så ligger husvagnssemestern löst till! Bytte bromsklossar och skivor på den i måndags och blev 2700 kr fattigare! Finns ju roligare saker att lägga pengarna på i sommar- och sem.tider.

Nä go vänner, dags att ge upp för idag! Min kudde ropar på mig nu.

Ha de godis!! /krAM Anneli