Underbara helg!

Eller nja.....vädret har ju inte direkt varit underbart. Snö som övergick i slask och sen försvann helt i allt regnande. Men ledig är det underbart att vara iaf.!!!!

Startade dagen med att köra Robin till handbollsträningen, så sovmorgonen ute blev. Sen bar det av in till stora staden på shoppingtur med Annika. Hann med tre olika butiker där vi frossade i scrapmaterial. Sen blev det en snabbtur till Backaplan där det inhandlades vinterstövlar (???) till Jeppe.  Som grädde på moset blev det några timmars scrappande och tedrickande hos Annika, där vi även fick startat upp en blogg till henne... oxå *L*.

Imorgon bär det av till Älvängen, där jag är uppväxt, för att kolla på Robin när han spelar handbollsmatch. Hoppas kunna locka ner några gamla kompisar till hallen för en snabbträff.

Ha en fortsatt skön helg, för det tänker jag ha!! *L*  /Anneli

Kommentarer
Postat av: Annika

Tjenare!

Härlig bild så här i kylan.Bra att du fick fixat scannern,då kan man ju få hjälp ju *ler*

Ha det gott på hemmaplan idag/kramis a

Postat av: nancy

man blir ju väldigt sugen på att dra till värmen när man ser ditt kort.
Vad kul att får shoppa scrapsaker*Ler* var ni på panduro oxå de sålde papper för 3kr nu på rean köpte några stycken i fredags :)
Ha en bra dag
/Nancy

2007-01-21 @ 12:42:03
URL: http://pinknanc.blogg.se
Postat av: Ikka

Halloj! Kan ju erkänna att jag inte förstår mig så mycket på det här med scrapbooking:) Är ungefär på samma nivå som Urban som du märkte i söndags! Ska bli himla kul att följa med och se vad ni gör. Håller med om att man blir rejält sugen på sol och värme och resa när man ser familjen Karlsson-Moodh bruna fina och lediga:) Men vi har ju faktiskt bokat resa och först ska det väl vara lite vinter och skidåkning också. Faktiskt riktigt härligt med vinteroväder idag.
Ha det bäst. Stor kram /Ikka
p.s Curling och utgång låter himla kul. Vi jobbar på detta tycker jag d.s

2007-01-23 @ 09:40:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback