Äntligen fredag!!!

Ja så var det ju äntligen fredag igen. Blev en och en halv timma övertid idag *pust* , men det var det värt för jag fick gjort så mycket nytta som jag inte hunnit med under dagen. Alltid lugnare efter 17-tiden för då ringer det inte så mycket. Nu börjar vi äntligen få ordning på terminalservrar och årsbokslut och kan starta upp med januarimånad. Men ligger ju 3 veckor efter med all registrering, så det finns att göra. Plockade med mig 3 veckors fakturor hem, så blir det nån tid över ska det konteras så det står härliga till i helgen.
Fick även rusat iväg en sväng på lunchen och köpt en liten present till ett par kompisars nyfödde son och hoppsan!! en liten grej till mig själv oxå *L*. Tur att köpcentrat 421 ligger tvärs över gatan vid jobbet.

Gårdagkvällen tillbringade 3/4 av familjen på Scandinavium och såg Frölunda piska upp Skellefteå med 5-2. Gött!! Hoppas dom håller sig ovanför det förhatliga strecket resten av grundserien. Den sista 1/4 tränade handboll.

Men ikväll är det samling vid pumpen. Äldste sonen hämtas precis från handbollträningen och sen ska vi mysa med godis och lite Let's Dance på tv.

Imorgon är det röjardag här hemma. Ska försöka hyra en släpkärra och få rensat ut en massa skit ur källaren. Räcker nog inte med en sväng för att tömma allt som man samlat på sig. Så är det nån som skulle vilja ha 4 gamla högtalare eller kanske kläder sen gengasens tid, så hojta bara till *L*. Är nämligen en samlare av stora mått som alltid tror att saker kan vara "bra att ha" eller komma till användning igen. Jag är en "groda utan ben"...... alltså lika med hopplös!!

Precis som alla andra ser jag fram emot Paperdolls på söndag, ska försöka klämma in det mellan fotbollsträning på förmiddagen och handbollsmatch för sonen på kvällen. Men som sagt...allt går bara man vill....oftast *L*.

Ha en skön helg!! / Anneli

Kommentarer
Postat av: Malin H

Låter som om helgen är räddad för er del då *ler*
Men kom ihåg att du behöver MÅÅÅÅNGA timmar hos paperdolls!!!! hihihi
Kram

Postat av: Annika

Du e la för härlig *L*. Ja, då är vi grodor båda två ju.Synd att det blev förhinder idag,men är ändå väldigt tacksam för ditt erbjudande!Men det låter som om du behöver vila lite tjejen...För att orka med resten av helgen.Kram på hela dej (tack för förut,ja du vet)Annika

2007-01-26 @ 21:15:30
URL: http://mellbina68a.blogg.se
Postat av: Tina

Halllå igen!
jag gick i samma klass som Jessan. Alltså årgång 75.
Du, se till att fixa källaren ordentligt så får gubben din ta på sig att köra/hämta till träningarna på söndag. För du lär inte vilja gå en minut tidigare ifrån Paperdolls!...hihi..
kram Tina

2007-01-26 @ 23:25:58
URL: http://tinafina.blogg.se
Postat av: nancy

Hi Hi vad på hittiga vi var med rubriken, ville nog inte ödsla tid på rubriken utan bara skriva....
Ha en bra dag vi ses i morgon. HELA dagen :)
*kram*

2007-01-27 @ 12:38:20
URL: http://nogg.se/pinknanc
Postat av: Malin

fredag är världens bästa dag!!!!

hoppas röjandet går bra idag, att ni får "tömt" källaren - det behöver man göra då och då. Vi beställde faktiskt en container en gång... röjde och slängde så det slog gnistor! snart dags för en ny omgång tror jag..

trevlig fortsättning på helgen!

2007-01-27 @ 16:19:47
URL: http://mallafors.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback