Dags igen!

Säg den glädje som varar!! Det var inte länge vi fick vara friska innan det var dags igen.  
sjuk Idag har tre fjärdedelar av familjen K-M varit hemma, bara Urban som klarat sig...än så länge. Han sa ikväll att han känner sig lite hängig. Själv har jag haft huvudvärk sen i lördagskväll och i söndags fick jag frossa och feber som grädde på moset! Robin har legat till sängs hela dagen och jag tror att han har ganska hög feber, vill nämligen mycket till för att han ska vara sängliggandes mer än nödvändigt. Lilleman har haft ont i "maggen" till och från några dagar så han fick oxå hålla sig hemma idag.

Har inte fått producerat nåt i pysselhörnan på läääänge heller! Mycket annat som snurrar i hjärnan och ingen direkt inspiration. Men vill passa på att tacka Annika för att du handlade stämpeldyna och papper till mig i lördags!! Tack!!!!

Imorgon får det brista eller bära! Måste bara till jobbet, går ju mot månadsavslut igen. Får bli tillsammans med kompisen Ipren om det inte funkar på annat  sätt.

KrAMar till er alla!!    Hjärta1

Mini-mini-paperdolls

Jaha, då har onsdagen gått mot sitt slut. Och sicken dag det blev, med snö, som jag minst av allt önskade mig nu. Vill ju ha sommar, sol och värme. Har insett att jag inte är nån vintermänniska, längre.
I vanliga fall tar det 1 minut att köra över Älvsborgsbron på morgonen, men idag tog det 10-15 min för att 2 st lastbilar inte kom upp för "backen". Blä för snö och halka!

Känns som det sakta men säkert går åt rätt håll med mitt jobb. Känner att jag få gjort en hel del den här veckan och så sakteliga ser en möjlighet att komma ikapp. Dom två kommande dagarna är jag ensam "höna" på jobbet bland alla "tupparna" för min enda kvinnliga jobbarkompis ska vara ledig i några dagar och jag hoppas att även hon kan få några lugna avkopplande dagar, för det kan hon behöva.

Ikväll har förresten jag och Annika haft en egen mini-mini-paperdolls-träff. Hon invigde min pysselhörna i källaren......med raggsockor på.....för det är inte bästa värmen där nere. Tack för en rolig stund och för tips och trix! *L*  Har färglagt mina första stämplade småfigurer. Tack Tina och Nancy för lån av stämplar och Erica för färgen jag fick!!

Nu ska jag krypa ner hos gubben min och vi ska njuta av ett nytt avsnitt av Prison break. Hääärligt!!

Ha de gott allihop och tack för alla peppande kommentarer i förra inlägget!!

Natti natti-krAM!!!

Ett tag sen sist

Höga berg och djupa dalar.....ja just nu känns det inte som om solen skiner på mina 177 cm.. Efter förra veckans sjukdom, eller vad det nu var???, låg hemma med feber och huvudvärk i tre dagar,och en massa andra problem som vi har haft att brottas med inom familjen, så har det inte funnits vare sig lust eller tid att blogga. Fast ibland behöver man skriva av sig men det är inte alltid så lätt, känner jag nu, orden att tala om hur man känner vill inte alltid infinna sig. Men men.....det ska nog lösa sig. Foten i kläm?? Jajjemensan!!! Gäller bara att försöka tänka positivt. Sen har vi ju alltid varandra och det är ju huvudsaken. Kärlek och hälsa framför allt!!

Har ju dock funnits några ljusglimtar sen sist. Alla hjärtans dag med lite mys och fika med familjen. Lunchen tillsammans med Carin, Anita och Pernilla i torsdags. En mysig tjejmiddag i lördags, tack tjejer för "gött tjöt", och sist men absolut inte minst, Paperdollsträffen igår. Mådde dock inte så bra när jag vaknade, frossa och illamående och trodde att vinterkräksjukan flugit på mig, men det var nog snarare så att kärringa Moodh hade lite för dåligt med sömntimmar på sömnkontot. Sent om sider dök jag iaf ner till Paperdollsträffen men saknade den där riktiga inspirationen, men sååå härligt att få komma ner och träffa alla "dollsen" och prata lite. Fick påbörjat en LO som jag avslutat här hemma ikväll istället. Och så här blev resultatet:

170751-37

Ja nu är det dags att krypa till kojs efter en intensiv dag på jobbet. Tack Virre för lunchdaten!! Det ska vi inte ha gjort för sista gången. Nästa gång lurar vi kärringa Nilsson till långlunch i Sisjön.

Ha de gott alla och ta vara på Er!! / krAM



Alla hjärtans dag

Ha en fin Alla hjärtans dag allihop!!

♥ ♥ ♥ krAMar i mängder! ♥ ♥ ♥


Alla hjärtans dag


Som ett brev på posten.....

....kom detta kort idag!! *L* 

Tack Annika!!!
för fint kort och uppmuntran!!


170751-34

Min mormor är......

Guld värd

Visst är det underbart med gamla kort. Det här kortet är nästan 70 år gammalt.
Och hon är sååå vacker, min mormor.

krAM Anneli

En söndag i slöhetens tecken!

Idag har det inte gjorts många knop i det K-M:ska hemmet kan jag säga! Jag och sambon tillbringade ju gårdagskvällen på olika håll. Själv var jag ju på Melodifestivalen i Scandinavium med jobbet, som jag tidigare berättat. Tyckte att det genomgående var bättre klass på låtarna den här helgen jämfört med förra. Jag och min jobbarkompis Micke tvistade om vilka låtar som skulle gå vidare och jag kan ju skryta och säga att jag fick 3 rätt av 4 *L* .
Vi startade med att värma upp  med Hotell Gothias enorma räckmackor och gott vin innan och avslutade med utgång i stan efter. En rolig och alldeles lagom kväll. Var hemma vid 2-tiden eftersom Robin (duktig kille) var ensam hemma. Urban gjorde Stenungsbaden osäkert tillsammans med en massa Warta-ledare på Kick off! Jeppe tillbringade dag och natt hos farmor och Hatte där han blev lika bortskämd som vanligt *L*.

Söndagen har mest tillbringats i horisontalt läge i sängen, framför tv:n. En underbar sportsöndag som resulterade i guld- och bronsmedaljer. Efter Anja och lite hockey fick jag tagit mig i kragen. Steg upp och fick gjort lite nytta.............nej, det var ju faktiskt enbart nöje. *S*
Fick gjort 2 st LO på två av mina äldsta och bästa vänner. Vi har både spelat handboll och fotboll ihop och det var inte igår precis kan jag säga!! *L* Visst är det underbart, Ikka och Mona, att vi fortfarande håller kontakt!!....trots det enorma avståndet på 3,5 mil. *S*

Här kommer dom och sen är det dags för mig att hoppa i säng. Det här tog lite längre tid än jag tänkt mig.

Min kompis "Ikka". Klasskompisar från 4:e klass och genom gymnasiet.
Många, långa och skojiga år tillsammans både på och utanför div. fotbolls-
och handbollsplaner.
170751-31



Mona, dessvärre inte klasskompisar men dock skolkompisar och framförallt
handbolls- och fotbollskompisar tills "Pong" blev klen i knät! *S*
Gissa om det är bra med en vän som äger en skoaffär??!!! *L*
170751-32

Imorgon blir det förhoppningsvis lite tid över för "Walkingdolls"!

Ha nu en bra start på sprotlovsveckan!! / Trötta krAMar Anneli

Tiden springer ifrån mig.....

.... men jag springer inte ifrån någon!! *L* Snack om att konditionen inte är som den var när man tränade 5-7 dagar i veckan. Konstig!!!!! *S* Blev medbjuden av Annika (tack!!) att hänga med på en motionsrunda igår kväll. Samling hos Malin H 19.00. Malin och Elisabeth stavade  på och jag och Annika fick vifta på med armarna bäst vi kunde. Blev en härlig promenad på dryga timmen. Tack tjejer för trevligt sällskap!!!!!
Men det var ju inte bara positivt, för när jag kom hem och kroppen fick svalnat av lite kände jag att det sträckte i baksidan låret och inte var det bättre imorse när jag vaknade stel som en pinne i benet. Tror att jag lyckades med bedriften att dra på mig en liten sträckning??!! Lördagsmorgonens motionspass ligger löst till just nu.

Sedan fattar jag inte vart tiden tar vägen??? Den springer helt klart ifrån mig. Nu är det helt plötsligt fredag....igen! Vilket iofs är hääärligt! *L* Tacos och mys med familjen står på schemat. Sedan blir det väl en del zappande mellan Let's dance och Så ska det låta. Är inte jättemycket förutom sporten på vardagar som jag vill se på tv, men dessa två program, med sång och dans som jag älskar, måste givetvis krocka!

Har inte fått tillverkat mycket den här veckan men fick lagt sista handen vid mitt STORA A igår. Den ska jag sätta på anslagstavlan i mitt lilla hörn i källaren. Så här blev den:

A som i tjoho för eget pysselhörn!! *L*
A som i "gött med eget hörn! *L*

Slut på "frukostfikan" och dags att återgå till att göra lite nytta.

Ha en go dag!! / stora krAMen från mig1

Hälften avklarat!

Ja då var det halvlek i arbetsveckan! Hur "gött" är inte de då?? Utförsbacke mot helgen och utgång med jobbet på lördag. Båda firmornas anställda med respektive, alltså ca 100 pers., ska till Gothia Towers och starta upp med deras underbara räkmackor!! Sen bär det av mot Scandinavium och Melodifestivalen. Har väl egentligen inga större förväntningar då jag dels har varit på det en gång förut och dels inte tyckte att det fanns några större hits i lördags. Men men, vi får väl se!

Måste få säga grattis till Fidde och Annika!!! Vilken underbar liten Vincent dom har "fått."  Har varit där ikväll och hälsat på dom mellan körning till och från Robins handbollsträning och lämnat en liten present. Kan inte underhålla er denna lilla goding (har fått föräldrarnas tillåtelse så klart *L*).

Titta och njut!!!!

170751-21
Lille Vincent född på sin egen namnsdag för drygt två
veckor sedan.  Ljuvlig....eller hur!!!

170751-22
Sov gott tills pappa kom hem från träningen och var
tvungen att krama lite på honom, vilket jag var lycklig över
för då fick jag hålla lite. *L*

170751-26   170751-27
Blev ett litet kort, dock inte stämplat och lika fint som Stampdolls! *L*
Och present från oss i härligt blå och mjuk velour. Såååå gosig!

Dags att "kojja"!  KrAM på ER!!

Måndag hela veckan lång!

Nä, inte riktigt för nu är den snart över och vi går mot min favvo-dag tisdag.....not!
Är väl inne i en liten formsvacka vad det gäller jobbet just nu, kan kanske bero på att det är lite för mycket att göra och att det finns en del saker som jag inte behärskar (vilket jag talade om när jag fick nya arb.uppgifter) eller har koll på och det känns inte helt ok. Jobbigt när man är dötrött varenda morgon oavsett hur mycket eller lite man har sovit och man bara känner efter om man inte är aningens sjuk för att slippa gå till jobbet.  Ja ja, det ska väl lösa sig så fort jag kommer ikapp och har koll på läget igen!

Ska väl ta och skryta lite och berätta hur det gick i helgen. Vi kom TVÅA!!! Inte illa, eller hur?!
Var en hektisk söndag med två svängar fram och tbx till Alingsås. Var ju tvungen att åka hem och kolla på Robin när han spelade match oxå. Men innan Lundbystrand och handbollen hann vi vara hemma en timma och tio minuter och då passade jag på att ta mig en powernap i 60 min. och sen var jag redo för ytterligare några timmar idrott. Robins lag klarade oavgjort mot Kroppskultur från Uddevalla och fick med sig en poäng i seriefinalen.

Här är grabbarna (och ledarna) som fixade silvermedaljen:

170751-20

Upptäckte att det är dags att ta bort eller ställa om datum och tid på kameran!

Snart dags att hoppa i säng och få sig sin skönhetssömn......vilken inte gör nån som helst nytta på mig ändå.....hopplöst fall! *L*

Ha de godis alla!! / krAMen till alla!!



Lång dags färd......

...mot kväll!! Kan väl inte annat än erkänna att jag känner mig ganska mör nu. Uppstigning 05.30 imorse för att vara i Alingsås kl. 7.00. Har varit och spelat Holmalyckan cup idag med blandat resultat. Vårt ena lag som spelade första matchen kl. 8 imorse hade väl inte riktigt hunnit gnugga John Blund ur ögonen och startade lite segt. Andra matchen var inte heller nån större hit och det fick bli samling och "uppsträckning" efter den. Killarna tog åt sig kritiken och avslutade tredje matchen med bravur trots förlust. Tyvärr tre förluster och inget avancemang. Vårt andra lag fick lite sovmorgon och spelade första matchen kl. 11. Tre raka vinster men okoncentrerat på samlingarna och därför fick dom klara sig utan "pep talk" inför tredje matchen. Ja, jag säger bara......tonåringar och deras hormoner som är högt och lågt *L*.

Väl hemma vid 14-tiden blev det en "liten" powernap på dryga timmen. Ögonen orkade inte vara öppna.
Blev en liten stund i pysselhörnan efter middagen då jag fick färdigställt en LO på mina föräldrar.

Nu har vi avslutat kvällen med att se på uttagningen till Melodifestivalen. Gick rätt låtar vidare???
Blev inte riktigt som jag tippat men ganska ok ändå. Hade nog velat byta ut Elin Lanto mot Stefan Andersson förstås (kan nog bero på att jag gillar honom skarpt, alla som inte lyssnat på hans skiva Strangers House, har missat nåt väldigt bra!)

Hör att min kudde börjar ropa på mig så smått. En timmas längre sovmorgon imorgon och uppstigning 06.30. Kan bli Alingsås → Lundbystrand → Alingsås imorgon om vårt kvarvarande lag klarar förmiddagens gruppspel och tar sig vidare till slutspel. Dessemellan spelar Robin "seriefinal" i handbollen mot Kroppskultur på eftermiddagen. Håll alla tummar ni har för oss imorgon.

Här kommer LO:n:

170751-19

Ha nu en go söndag!! krAMar i mängder!

Så var det helt plötsligt februari!!

Vart tar dagarna och veckorna vägen??? Hann inte blinka så var januari väck! Iofs skönt för då blir det snabbare vår och sommar. Har alltid gillat alla årstider förr om åren, men vad är det för tjusning med en grå, trist och regnig årstid?! Vinter går väl bra, men då ska det vara 5-10 minus och snö inget jädra slask.
Nä, jag tror baske mig att jag blivit en sommarmänniska. Tänk sommar, sol och 25-30 grader varmt 10 av årets månader och smällkall vinter med snö de resterande två!! De hade varit nåt de!!!

Fredag imorgon igen och veckan försvann men himla fart. Man sitter här med dåligt samvete för att man lämnat yngste sonen ensam hemma med feber och förkylning i tre dagar, men va fasen gör man när man känner att man inte hinner vara hemma. Kan vakna mitt i natten och fundera över nåt som har med jobbet att göra. Hopplöst! Men det ska väl bli bättre! Eller?!
Har själv fått en liten kråka i näsan som sitter i vägen och gör mig lite täppt och hängig. Känner mig för övrigt inte på topp just nu, mycket som snurrar i huvudet.
Tur att man har en underbar sambo som man kan dividera med om allt mellan himmel och jord, och som orkar lyssna på ens "gnäll".
Veckan för övrigt har varit full med träning med grabbarna, möten, en underbar manikyr hos kompisen Carina i Älvängen och frisörbesök (idag).

Till helgen bär det av mot Alingsås och Holmalyckan cup i fotboll med grabbarna. Ingen sovmorgon här inte! Samling i A-sås  vid 7-draget! Go morron.....tjenna!!! *gäsp*

Har inte haft mycket tid för knep och knåp den här veckan men har iaf åstadkommit ett litet alster. Tänker på sången: Då går jag ner i min källare...... när jag ska ner till min lilla pysselhörna. *L*

Här kommer den senaste i raden av skapelser! *L*


170751-18
Min bror och hans tjej. Visst e dom fina!!!

Önskar er alla en bra avslutning på arb.veckan och en skön start på helgen!!

krAMar Anneli