Slut på helgen!

Jaha, så var helgen slut...igen!!! Men det känns helt ok för en gångs skull med tanke på att det bara är en dags jobb och sen är man ledig en dag ytterligare. Ja man och man förresten, för inte är min "man" ledig på tisdag, utan jag och barnen får roa oss själva. Det lär nog inte bli några problem! *L*

Var ju ledig i fredags och var med Jeppe och hans klass till Ekehagens Forntidsby. Sicken dag vi hade, underbart väder och sååå kul. Hade tänkt att visa lite bildbevis men har inte fått fört över bilderna från kameran till min dator ännu, då dom först måste in i gubbens dator och sen mailas över till min *pust*. Lite bökigt men tror att det har nåt med gammal dator och hyfsat nya USB-portar att göra.

Igår, lördag, var jag och min tränarkollega Mats iväg till Apelsinplan och coachade vårt lag 2. Ännu en seger, 4-0 och vi är fortfarande obesegrade *peppar peppar*. Efter matchen styrde vi kosan mot Kungsbacka och Freeport för att köpa nya gummiskor till barnen. Det blev ett par till dom var och jag blev endast 400:- fattigare, inte så farligt faktiskt. Jag sprang nästan på Peter Siepen inne i Mexx-butiken, han sprang runt och gormade i megafon och det var nån lycklig tjej som hade vunnit varor för 10.000 kr. De hade inte varit helt fel!!
Efter Freeport åkte vi in till Kungsmässan och åt på Buffé, där får du äta så mycket du vill och det finns tex mex, kinamat, vårrullar, pizza-slicar, pannkakor, kycklingklubbor och lite annat smått och gott att välja på. Mums!!

Idag har det varit Paperdolls-träff! Så himla kul att träffa alla och pyssla, prata och fika. Tyvärr brukar det för min del bli fokus på prata, för idag lyckades jag bara få gjort 1 och ½ LO. Förstår inte vart tiden tar vägen???

Den här skissen fick vi att utgå ifrån:    Skiss

Och så här blev mitt resultat: 

image86

Nä, go vänner, nu är det dags att krypa till kojs och strax knoppa in, så att man orkar med arbetsdagen imorgon. Vi stänger kl. 16 imorgon så jag får gå hem en HEL halvtimma tidigare än vanligt *L*.

Natti natti-krAMar!!  image87

Fredag på torsdag!

Idag har det känts som fredag för mig, fastän det bara är torsdag. Jag ska nämligen vara ledig imorgon och följa med Jeppe och hans klass till Ekehagens Forntidsby. Har varit där en gång förut, för 4 år sedan, den gången med Robins klass. Det blir en riktigt rolig dag imorgon, och fint väder har jag beställt sen länge *L*.

Idag på lunch var jag iväg till min goa vän och fick hjälp med våra deklarationer. Tack Ikka!!!  Hade inte fixat K10-blanketterna lika lätt och smidigt utan Dig!! Härligt med en lunch i solen efter avklarad blankett! *L*  Har för övrigt ett bröllop att se fram emot, bjuden av ovan nämnda vän!! Inte en dag för sent, Ikka!! *L* Har inga andra vänner som varit tillsammans lika länge som Ikka och Tapio. Ikka heter för övrigt Ulrika, frågan är om det finns nån som använder det namnet, och hon har inte finskt ursprung som sin blivande make. *L*

På pysselfronten har jag fått gjort lite "nytta" den senaste veckan. Man smyger till sig en stund här och en stund där, söndagen satt jag en bra stund då det regnade ute och var riktigt pysselväder. Fast det fanns ju en del annat att syssla med oxå, då "Inga" inte vikit tvätt på länge.
Här är iaf vad jag åstadkommit: ett grattiskort som min bror beställt, en LO på Urban, mor och far och sen en kort till Ikkas syster, Jessan, som gifter sig på lördag! Har ju spelat fotboll med alla systrarna Nilsson och haft pappa Nilsson som fotbollstränare i ett antal år. Tänk så många kvällsfikor med te och mackor, och taktiggenomgång på er uppritade fotbollsplan på ert kylskåp, vi haft!! *S* De va tider de!!!

Framsida på kortet för Anders.

Anders1

Mittuppslag och baksida.



LO:n "Bus".

Bus

Och kortet från oss till Jessan och Anders.

Jessan

Nä nu ska jag plocka i ordning lite för morgondagen och sen blir det till att komma i säng. Imorgon ska jag upp och grädda våfflor som Jeppe beställt som utflyktsmat.

Ha en go fredag allihop, det tänker jag ha!!! *L*

krAMar Anneli

Härliga helg!

Tänk att man längtar så och lever för helgerna! Härlig  "ledig" tid med familjen, fast ledig är ju relativt, men man väljer ju i alla fall sin fritidssysselsättning själv till stor del. Nåt som är typiskt är att så fort vi får chans till sovmorgon så vägrar min kropp utnyttja den chansen. Vaknar oftast alldeles för tidigt och har sen svårt att somna om. Men man kan ju ligga och vila eller titta på tv, eller så går man upp och pysslar lite i lugn och ro. *L*

Har varit ute en hel del idag och det är ju underbart i solen och om man står i lä *L*, för annars så är det ganska kallt i vinden.

Det har spelats fotboll idag, hemmamatch för våra p93:or lag 2. fotboll
Dom mötte Ytterby IS och det blev vinst med hela 7-0. Starkt jobbat grabbar!!!  

Efter matchen åkte vi upp till vår vän och tillika åkeriägare, Mats, och fick hjälp att byta från vinter- till sommardäck på båda våra bilar. Hua så mycket lättare och snabbare det går när man har rätt verktyg. Rejäl domkraft och skruvdragare på tryckluft, de e grejer de!!! Skönt att ha det gjort!

Har inte hunnit pyssla så mycket som jag skulle viljat den här veckan. Håller på med ett gratulationskort till ett bröllopspar, som min bror beställt, han ska vara bestman. Har lite tid på mig och klämde därför in ett litet namnsdagskort som jag gjorde imorse. Finns ju folk som har namnsdag idag på Annika- och Anneli-dagen *S*.

Annika

Nu luktar det underbart här och gubben ropar att det är matdags!! Sicken service!!

Ha en fortsatt skön helg!

krAM Anneli

Fredag hela veckan!!

Fredag igen!! Sååå underbart! För att inte tala om vädret. Det borde vara förbjudet att sitta inne och jobba när det är så fint ute! *L*  image71

Vad har hänt sen sist? Jo, seriepremiär i tisdags med lag 1. Gick definitivt inte som vi tänkt oss. Förlust med 3-0 och ambulansfärd till Östra för en av våra grabbar, 3 sprickor på revbenen. Illa! Förutom det har det mest varit jobb och sen ytterligare lite fotbollsträning. Veckan har ju varit kort så det känns inte som det har hunnit hända så mycket.

Har fått gjort 2 kort, ett till min bror och ett till min f.d jobbarkompis Anita, dom fyller båda två imorgon så det är lätt ha hålla reda på.

Till Anders

Anders

Till Anita

 Anita

Ikväll ska jag och gubben "lalla" bort till Sälöfjordsplan och kolla när Eriksbergs herrlag har seriepremiär. Urban kan ju tyvärr inte vara med, då han själv är skadad på revbenen, gamlingen! *L*

Imorgon bär det av ut i skärgården, närmare bestämt till Styrsö. Seriepremiär för våra grabbar men denna gången lag 2. Vi får hoppas det går bättre än för lag 1.  Många seriepremiärer blir de!! Men efter denna så tror jag att dom som berör oss ska vara avklarade, sen ska jag inte tjata mer om det! *L*

Ha nu en go helg och njut av det goa vädret!!

image72    krAM Anneli

Så var påsken över!

Och där hann man knappt blinka, så var 4 dagars ledighet över.

Förutom resan till Fredrikshavn och Rödspättecup i handboll har vi inte gjort så många knop. Har varit lugnt för vår del. Tror att vi behövde det då vi inte riktigt är i form, vare sig jag eller Urban. Han har ju en spricka eller nåt annat vajsing med nåt av sina revben sen fotbollsmatchen förra helgen, gubben min. Själv är det väl som vanlig, upp och ner och ner och upp.

Fredagen var som sagt en trevlig "tillställning". Tillsammans med 9 andra föräldrar och 1 syskon tog vi Stena över till Fredrikshavn för att kolla när grabbarna spelade handbollscup. Trevligt sällskap, god mat och dryck och lite handboll....vad mer kan man begära?! Det var toppen. Hemfärden däremot var lite seg, vi hade ju varit igång hela dagen och trodde att vi skulle åka "partybåten" hem med lite fart och fläkt ombord. Tji fick vi!! 21 bilar ombord och kanske totalt en 50-60 pers. Så så värst mycket party blev det inte men vi roade oss bra ändå. När vi steg iland 02-15 var vi inte helt pigga. På handbollsfronten gick det mindre bra då våra grabbar är genomgående -93:or och motståndet var 92-93:or. Lite tufft men de 2 matcher vi såg kämpade grabbarna på bra.

Här ett litet kort på min favvo-spelare:

Robin

Pga den sena hemkomsten från Fredrikshavn så tog vi sovmorgon på påskafton, ja inte alla, vissa skulle ju upp och kränga mattor! Men Jeppe och jag tog det lugnt och hade mini-påsk-frukost/lunch själva. Målar ju alltid ägg till varandra, så även denna påsk. Jag ritade ett ägg till Jeppe med några av hans "intressen" på.

En bok, en kille på skate-board och påse med godis! *L*

Jeppe

På påskdagen var vi iväg med våra fotbollsgrabbar till Bergsjövallen för att möta Qviding i säsongens sista träningsmatch. Vinst 5-0, inte helt fel genrep! *L*

Idag såg vi till att få ytterligare lite frisk luft och fotbollsintryck då gubben och jag begav oss till Furulund, Partille för att kolla på Urbans lag, Eriksbergs seniorer, när dom mötte Björndammen. Så fotbollskvoten är fylld även för den här helgen och imorgon är det seriepremiär med -93:orna. Ska bli skoj! Har även fått hem en hes men nöjd handbollsspelare ikväll. Jisses va kul det är att åka iväg med kompisar och ledare på såna här cuper. Önskar nästan att man var ung på nytt och fick uppleva allt det där igen.

Oj då, det blev nästan en roman! Dags att tacka för mig för idag.

Ha nu en bra kort arb.vecka!! Tjohooo!

krAM Anneli

GLAD PÅSK!!


JAG ÖNSKAR ER ALLA EN
GLAD PÅSK!!!!

pask4
KRAM ANNELI


Snart är det påsk!

Och arbetsveckan är kortare!! Häärligt!! Har börjat jobba heltid den här veckan och det passar ju att börja med 4 dagar och sen en helg på 4 dagar.

Är väl inte riktigt i fas men det känns som det går åt rätt håll. Har aldrig "gillat" att behöva oroa mig för ekonomin (vem gör det??) och har märkt att det tar på krafterna. Ja ja, det ska nog bli ordning med det med så småning om.

Helgen som gick förgylldes förutom handboll och fotboll med en tjejträff hos Lena, som flyttat till ny lägenhet. Fick gjort ett litet kort till henne i lördags som överlämnades tillsammans med ett knippe tulpaner.

Lena1

Fick ju de senaste hÄnglarna med posten i slutet på förra veckan och var tvungen att testa. *L*

Kommande kvällarna skall ägnas åt tvätt och packning åt Robin som ska till Danmark på handbollscup på torsdag. Själva följer vi efter på fredag. Blir en dagstur till Fredrikshavn tillsammans med 9 andra föräldrar och ett syskon, för att heja fram grabbarna. Ska bli skoj. Har beställt sol och vindstilla för bekväm överresa! *L* Håll tummarna för det!!

För övrigt blir det en lugn påsk, det ska ätas god mat och målas ägg P?sk1 och så har vi sista träningsmatchen med våra fotbollskillar på påskdagen.
 
Nä, nu ska jag glutta en stund på tv innan det är dags att lägga huvudet på kudden och stänga de gröna!

KrAM på er alla och en GLAD PÅSK!!  //Anneli